ACTUEEL

Twee keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief met mailchimp.
U kunt zich hiervoor inschrijven via een  e-mail naar mijn site.

Via de nieuwsbrief hoort u waar ik ga exposeren.
Momenteel loopt er een museale groepsexpositie in Duitsland van het GEN, zie onder, Art Makkum is uitgesteld naar Pinksteren 2021 .
voorbeeld nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief was vlak voor de Glasbeurs in Leerdam in 2019 waar ik een stand had samen met Ingrid Beemsterboer. Hieronder een deel van de nieuwsbrief.
Ik toon nieuw werk in twee technieken.
Het gaat om staande fuse-objecten van kleurig door elkaar gevloeid glas. De andere objecten zijn massieve gelijmde en geslepen stukken. Deze techniek heb ik geleerd van László Lukácsi.
Gelijmd object. Klein stuk in het midden, gezandstraald. Groot stuk met glasplaat via fusing gemaakt. Onder zomercursus in Frauenau, Duitsland, van László Lukácsi met dank aan de Vrienden Van Modern glas voor de subsidie.
Expositie GEN
Drie gegraveerde objecten van mijn hand staan in de groepstentoonstelling “Back on tour” van het Glass Engraving Network in het Finnish Glass Museum in Riihimäki. Het was een leuke bijeenkomst van de zomer in Finland waar ik heb meegeholpen met het
inrichten.

Deze mooie tentoonstelling staat van 8 May – 8 November 2020 in het Europäisches Museum für Modernes Glas in Rödental, deel van de kunst collecties van Veste Coburg .

De opening ging niet door maar met extra regels vanwege het Corona-virus is het museum wel geopend.

Hier zijn enkele plaatjes uit Finland.
Vaste galleries
Er zijn enkele galeries die mijn werk permanent in stock hebben: