CKC & PARTNERS

Gebruikelijk aanbod
glas cursussen van
Martine Knoppert

Het jaaraanbod is vijf cursussen,
variƫrend van 10 tot dertig lessen.
Bovendien zijn er twee
workshops van een dagdeel
.
De informatie betreft seizoen 2020 – 2021
(NB op workshop metaaloxidatie na vol – info dd 10-1-2021).
Dinsdagatelier
Het DINSDAGATELIER wordt aangeboden in blokken van vijftien lessen. Tijdstip is van 13.00 – 17.00 uur. Bij het atelier is de docent 2,5 uur aanwezig en kunt u 1,5 uur vrij werken. Het atelier is voor gevorderden.
Het eerste blok van 15 lessen start gebruikelijk in september en het tweede eind januari/begin februari
Dubbel aanbod op de zaterdag:
Op de zaterdagochtend (van 9.30 -12.00 uur) is er GLAS VOOR GEVORDERDEN, een cursus van dertig lessen. Drie lessen zijn extra lang omdat we daarin een specifieke workshoptechniek doen. In seizoen 2020-2021 zijn de geplande workshops: de diepte in (blok versmelten met 14 lagen), een stoffen model omzetten naar glas, zandgieten in de oven.

Glas voor gevorderden start in september.
Op de zaterdagmiddag zijn er twee INSTROOMCURSUSSEN GLAS van 10 lessen. Ze zijn bedoeld voor beginnende en gevorderde cursisten.
De lessen zijn van 13.00 – 15.30 uur.
De lesblokken starten in september en in januari.
AANBOD WORKSHOPS
In januari (begin februari) worden er gebruikelijk twee workshoplessen met nieuwe technieken gepland op de dinsdag (tussen de twee blokken atelierlessen in).
Voor 2021 waren dat deze twee:
In de workshop GLAS EN METAALOXIDATIE leer je werken met een verven set om glas op een aparte manier koud af te werken. Werk moet later worden opgehaald, de laatste handeling vindt dan plaats.
Workshop GIETTECHNIEK EN GLASVERF. Na lang zoeken heb ik aanmaakmiddelen gevonden om glasverf te gieten die het effect van gieten met acrylverf benadert. Dit gaat om inbrandverven, een warme techniek dus.
ALGEMENE INFORMATIE
De cursussen glasbewerken zijn populair. Nieuwe cursisten zullen alert moeten zijn op het moment van inschrijven om ertussen te komen. Het programma voor seizoen 2021-2022 wordt begin 2021 gemaakt en komt gebruikelijk in de maand mei online op de website van CKC & Partners Via de website kunt u zich inschrijven. NB inschrijvingen worden niet behandeld door Martine Knoppert maar door het centrum waar zij in dienst is.

De locatie van CKC en Partners in Zoetermeer is Leidsewallen 80, vlakbij het oude dorp op loopafstand van Randstadrail 3 en 4 (halte Stadhuis). Parkeren is drie uur gratis met de blauwe parkeerkaart.