CKC & PARTNERS

Gebruikelijk aanbod
glas cursussen van
Martine Knoppert

Het jaaraanbod is vijf cursussen,
variërend van 11 tot dertig lessen.
Voor seizoen 2021-2022 is alles VOL (update 8-10-2021)
.
Dinsdagatelier, algemene informatie
Het DINSDAGATELIER wordt aangeboden in blokken van vijftien lessen. Tijdstip is van 13.00 – 17.00 uur. Bij het atelier is de docent 2,5 uur aanwezig en kunt u 1,5 uur vrij werken. Het atelier is voor gevorderden. Het eerste blok van 15 lessen start gebruikelijk in september en het tweede eind januari/begin februari
Dubbel aanbod op de zaterdag, algemene informatie:
Op de zaterdagochtend (van 9.30 -12.00 uur) is er GLAS VOOR GEVORDERDEN, een cursus van dertig lessen. Drie lessen zijn extra lang omdat we daarin een specifieke projectles doen. In seizoen 2021-2022 zijn dit: aquareltechniek met glasrepen en een stoffen model omzetten naar glas. Als derde: zandgieten in de oven. Glas voor gevorderden start in september.
Op de zaterdagmiddag zijn er twee INSTROOMCURSUSSEN GLAS van 11 lessen. Ze zijn bedoeld voor beginnende en gevorderde cursisten.
De lessen zijn van 13.00 – 15.30 uur.
De lesblokken starten in september en in januari. Ze omvatten 10 reguliere lessen en een lange projectles waarin iedereen werkt aan dezelfde nieuwe techniek.
Voor seizoen 2021_ 2022 zijn dit achtereenvolgens pâte de verre en de diepte in.
ALGEMENE INFORMATIE
De cursussen glasbewerken zijn populair. Belangstellenden voor een cursus zullen alert moeten zijn op het moment van inschrijven. Het programma voor het seizoen 2022- 2023 komt eind mei/begin juni op de website van CKC & Partners Via de website kunt u zich inschrijven. NB inschrijvingen worden niet behandeld door Martine Knoppert maar door het centrum waar zij in dienst is.

De locatie van CKC & Partners in Zoetermeer is Leidsewallen 80, vlakbij het oude dorp op loopafstand van Randstadrail 3 en 4 (halte Stadhuis). Parkeren is er drie uur gratis met de blauwe parkeerkaart.