CONTACT

MARTINE KNOPPERT
Glasatelier Knoppert
Voltastraat 34
2517 RN Den Haag
Nederland
Open op afspraak
Het website-adres is: http://www.martineknoppert.com
Het emailadres:
martineknoppert@gmail.com
Tel: 0613411248 of 070 3650545 
KvK: 27169935                             
BTW: NL 001712472B58
Bank: NL53 INGB000 6367407
Glaskunst
U kunt altijd vrijblijvend langskomen als u een glasobject zoekt of iets wilt laten maken.
Al heb ik een atelier aan huis er zijn geen vaste openingstijden! Bel of mail daarom even voor een afspraak. U kunt overdag vrij parkeren en er is een bezoekerspas voor in de avond.
nieuwsbrief
Als u op de hoogte gehouden wilt worden van mijn expositie- en bedrijfsactiviteiten dan kunt u zich aanmelden voor mijn digitale nieuwsbrief.
Ik stuur er meestal twee per jaar. Ik heb alleen uw naam en e-mailadres nodig. Mail hiertoe deze gegevens naar: info@martineknoppert.nl onder vermelding van opgave digitale nieuwsbrief.
Ik maak voor de nieuwsbrief gebruik van de e-marketingtool MailChimp. Deze tool is aangesloten bij het Privacy Shield Framework. De aan mij verstrekte gegevens blijven in mijn eigen kleine bedrijf en zullen niet met anderen gedeeld worden.
Ingesloten inhoud
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud van andere website bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.