CURSUS ZOETERMEER

CKC en partners in Zoetermeer
MOMENTEEL IS HET CENTRUM GESLOTEN IVM HET CORONA VIRUS

glasbewerken bij Martine Knoppert seizoen 2019/2020.

* van een workshop van een dagdeel
tot een cursus van 30 keer *

Aanbod op de dinsdag
Het DINSDAGATELIER wordt aangeboden in blokken van vijftien lessen. Tijdstip is van 13.00 – 17.00 uur. Bij het atelier is de docent 2,5 uur aanwezigen en kunt u 1,5 uur vrij werken. Het atelier is voor gevorderden.
Het blok van 2 februari zit vol.

Aanbod op de zaterdag
Op de zaterdagochtend (van 9.30 -12.00 uur) is er GLAS VOOR GEVORDERDEN, een cursus van dertig lessen. Drie lessen zijn extra lang omdat we daarin een specifieke workshoptechniek doen.
De cursus 2019/2020 zit vol.
Op de zaterdagmiddag zijn er vier blokken van 5 WORKSHOPLESSEN. Ze zijn bedoeld voor beginnende en gevorderde cursisten.
De lessen zijn van 13.00 – 15.30 uur.
Laatste startdatum 14 maart (nog plek).

AANBOD WORKSHOPS
In het jaar zijn waren er ook enkele losse workshoplessen gepland.
Dit seizoen was het workshopthema: WERKEN MET POEDERS. Er was de mogelijkheid om het thema cracquelé in combinatie met zeefdruk uit te werken.

In het CKC programma Uit de kunst, voor 55-PLUSSERS zal ik op in maart en april een workshoples voor beginners verzorgen met het thema PANORAMA ITALIA /

ALGEMENE INFORMATIE
De locatie van CKC en Partners in Zoetermeer is Leidsewallen 80, vlakbij het oude dorp op loopafstand van Randstadrail 3 en 4 (halte Stadhuis). Parkeren is drie uur gratis met de blauwe parkeerkaart.
Meer informatie over alle cursussen vind u op de website van CKC en Partners. Aanmelden kunt u ook uitsluitend via deze website.