ACTUEEL

Webwinkel
Nieuw in 2021: MK art de webwinkel.
Ik heb de periode van de lockdown eind 2020/begin 2021 gebruikt om al mijn werk te ordenen, op de foto èn online te zetten.

Kom lekker kijken naar het resultaat!
Deze klanten hebben de weg al gevonden.

Nieuwsbrief
Twee keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief met mailchimp.
U kunt zich hiervoor inschrijven via een  e-mail.

Via de nieuwsbrief hoort u onder andere waar ik ga exposeren.
Exposities in de zomer van 2021, binnen Corona regel
In het Nationaal Glasmuseum in Leerdam staat tot half augustus de jubileumtentoonstelling van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas met een stuk van mijn hand. Meer informatie https://www.modernglas.nl/ .
Inmiddels afgelopen Kunst ter Plekke en Open Ateliers Duinoord:
Ik doe weer mee aan de buitententoonstelling Kunst ter Plekke.
De Natuurtuinen van de Groene Schenk zijn alle weekenden van 5 t/m 27 juni 2021 geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ik ben persoonlijk aanwezig op zondag 6 juni en op zondag 27 juni. Adres IJsclubpad 1,  2593 HH Den Haag. https://kunstterplekke.nl/ .
https://www.openateliersduinoord.nl/
De volgende expositie is een echte thuiswedstrijd: Open Ateliers Duinoord en omstreken in Den Haag op 19 en 20 juni. Graag ontvang ik u in mijn huis en toon ik u tussen 12.00 en 18.00 mijn nieuwste werk en atelier! Adres Voltastraat 34. De groepstentoonstelling is bij Artgallery/Makelaardij Koenders, : adres: 2e Schuytstraat 164/hoek Reinkenstraat.
De vierde tentoonstelling is de verste: een groepstentoonstelling in de glasstad Zwiesel, Duitsland. Ik stuur 3 stukken in voor de tentoonstelling ‘Achtung! Zerbrechlich!’ ofwel ‘Voorzichtig, breekbaar!’. De tentoonstelling gaat lopen van 16 juli tot 3 Oktober. Locatie Kulturzentrum /waldmuseum Zwiesel. https://waldmuseum.zwiesel.de/
Tenslotte een expositie op mijn vaste adres <de AVENTURIJN glasgalerie> in Epe. Daar staat de duoexpositie met Harmen Kamp 29 juli t/m 4 september. https://www.aventurijnglasgalerie.nl/.
Tot slot
Ik werk aan een nieuw boek met de titel <Alle kanten van Glasrepen>. Op de pagina boeken lees je hier meer over.
Vaste galerieën
Er zijn enkele galerieën die mijn werk permanent in stock hebben: